Aktiviteter

Eventyr Hvis du ønsker en guided tur, kan du gå til Mayas Native Gardens genbo, hvor Mario og Jochen og resten af Planet Action Team kan tilbyde en bred vifte af action og eventyr. Du kan klatre, rappelle med brusende vandfald ved din side og flod klatring i bjergene, besøge grotter i Cebu’s mange underjordiske huler, ridning og spise barbeque efter en aktiondag. Besøg Planet Action Planet Action her

Kawasan Falls Kawasan fall er en serie af vandfald, det første er det største, følges floden vil den bringe dig i storslået natur med et stort udvalg af tropiske planter, blomster og aber. Der er gode restauranter i nærheden af vandfaldene. Rejerne smager super. Det et fantastisk sted for en dagstur!
biking in moalboal mountains Mountain biking Moalboalområdet er fremragende til Mountain biking langs kysten og de fantastiske bjerge. Stier, super natur og venlige mennesker. Moalboal er et stigende mountainbike-rytter samfund, så du kan nemt finde en ledsager. Lej en god kvalitetcykle hos Mayas Native Garden for 300 pesos / dag. Har du brug for en guide eller en anden cykel, besøg vores nabo Planet Action. Playing against the town of barili.
Fodbold
Foran kirken i Moalboal spiller tourister fodbold sammen med filippinere i et 5 -7 på hver side spil. Det er mandage og fredage med ca.16 deltagere. Efter spillet går spillerne til den lokale calenderia (restorant/bar) og socialisere over en øl.

White Beach Fantastisk sted at bade, snorkle og slappe af på den smukke hvide sandstrand. På stranden er der overdækket bænke og borde, hvor frokost eller middag indtages på BBQ, som kan lejes. Også restauranter er der. Weekenden er herlig med lokalbefolkningen, som nyder denne fremragende strand. Det er en oplevelse, man ikke må gå glip af.
Motorcykel
Kør rundt i landskabet, langs kysten eller op i bjergene. Motorcyklen kan lejes og populær er: scooter Honda XRM 125 cc og Motor cross Honda XL200. Prisen er ca .15 til 20 $ US / dag. Hanekamp Hanekampe i Filippinerne er lovlige og en national sport, som går for sig i hele landet og er en tradition. Kaldes “sabong” og afholdes hver søndag i Moalboal cockpit. Hanerne er en speciel race, som trænes og er yderst velplejet.   Nemo on house reefSnorkling Kun 40 meter fra Mayas Native Garden har vi et helt fantastisk koralrev til snorkling og dykning, hvor utrolige fiskestimer og smukke koraler og vandplanter er herlige oplevelser. Du er sikker på at få et tæt kig på skildpadder og kan være heldig at se en hvalhaj svømme forbi. Vandet er rent, dejligt og varmt. Vandtemperaturen er omkring 27 til 29 grader. Hvis du er interesseret i at snorkle andre steder, vil dykkershops som har både, tage dig med for en meget lille pris. Området er kendt for alsidigheden og turen rundt om Pescador Island er unik. Natteliv Panagsama Beach natteliv er værd at besøge. Der er Bar’s og restauranter, nogle med billiardborde / poolborde, som Chilibar, Roxy’s, Seven Sins & Loyd’s Bar og alle tilbyder god atmosphere og kolde øl. Restauranterne har et stort udvalg af friskfanget fisk. Schnitzel til sushi er værd at bestille. Lørdagen har legendariske Pacita Disco fyret helt op for rytmerne, lokale og turister fester natten lang.
Golf
Cebu International Golfresort ligger kun 12 km fra Panagsama Beach og tilbyder dig en 18 hullers par 72 golfbane. Golfbanen er beliggende på den frodige grønne Barangay Lambug i kommunen Badian i sydvest Cebu.

Panagsama beach, Moalboal Cebu Philippines