Overnatning

Overnatningen i Mayas Native Garden består af fem individuelle hytter. Samtlige værelser har varmt og koldt brusebad, pengeskab, kvalitets madrasser, elektriske ventilatorer og balkon med bord og stole. Hytterne er spredt rundti den store frodige have, der giver privatliv til den enkelte indkvartering. Panagsama Beach og rev er blot 40 meter fra Mayas Native Garden og tilbyder super snorkling og dykke butikker er tæt på vores hotel. Dining er tilgængelig fra Mayas Native Garden Resorts restaurant og bar, som serverer, morgenmad, frokost og middag, med specialiteter som BBQ, Mexicanske, Filippinsk og har mange vegetar,  fisk og Internationale retter på menukortet. De fleste produkter er friske fra vores lokale marked i Moalboal. Panagsama Beach natteliv kan nydes med et valg af mange restauranter og barer inden for gåafstand. Prisniveauet på Panagsama Beach er forholdsvis billige og dykning og dykning certificering er tilgængelig tæt på Mayas Native Garden i flere dykke butikker.

Fan cottage overnatning

Mayas megetprisbillig Fan hytte. Hytten har et værelse, en hems og et badeværelse med normalt toilet, varmt og koldt brusebad, elektrisk ventilator, og pengeskab

Aircon cottage overnatning.Den airconditionerede hytte i Mayas har en split aircon, som giver en meget stille overnatning. Værelset er tilgængelig uden trin og trapper og har et værelse og et badeværelse med normalt toilet, varmt og koldt brusebad, elektrisk ventilator, og et opbevaringsrum til bagage og pengeskab.

Eco Aircon Cottage

Vores Eco Aircon hytter er bygget for at give en naturlig luftstrøm. Denne native hytter bygget på pæle, og dermed forhøjet fra jorden. Hytten har et stort rum, med en Queen size seng, en single seng, et skab og et pengeskab, bord og stole. Det store badeværelse har varmt og koldt brusebad og normalt toilet. Rummet har en split aircon, som er meget stille og en ekstra elektrisk ventilator.

Native House Cottage

Vores Native House er bygget på pæle, og dermed forhøjet fra jorden. Det består af et soveværelse, med air condition. Sala med tekøkken, til kogning og madlavning. Det store badeværelse har varmt og koldt brusebad og normalt toilet. Huset har et tv og køleskab, bord og stole og loft fan. På anden etage er der enkeltsenge og en elektrisk ventilator.

Du kan tjekke tilgængelighed på værelser / overnatning og Reserver Online

 

Panagsama beach, Moalboal Cebu Philippines